Een dwangbuis voor Merkel en muilperen voor de ‘Lügenpresse’

14 januari 2016

‘Als de meerderheid van de burgers nog over al haar verstand zou beschikken, dan zou ze naar de mestvorken grijpen en die elites, die het volk verraden en ophitsen, uit de parlementen, uit de gerechtsgebouwen en uit de pershuizen ranselen.’

We weten dus wat ons te wachten staat als het Pegida-gepeupel het roer overneemt. Op de coulance of zachtzinnigheid die het vrouwelijke geslacht wordt toegedicht, kunnen we maar beter niet rekenen, want het citaat komt uit de speech die de Duitse Pegida-frontvrouw Tatjana Festerling maandag in Leipzig hield. Wegens het toenemend geweld tegen reporters heeft de Duitse journalistenbond de blog ‘Augenzeugen.info’ opgericht. Vorig jaar werden in Duitsland, vooral in Dresden, 49 reporters op Pegida-Legida-manifestaties gemolesteerd.

Maandagavond werd de MDR-journaliste Ina Dippmann in Leipzig in het gezicht geslagen. Het personeel van de MDR (Mitteldeutscher Rundfunk) wordt in de toekomst door bodyguards begeleid op zulke manifestaties, aldus de leiding van de zender.

Op een bijeenkomst gisteren in Erfurt eiste de coming man van de extreemrechtse partij AfD (Alternative für Deutschland) Björn Höcke dat Angela Merkel in een dwangbuis uit de Bondskanselarij wordt gesleept.

 

http://www.augenzeugen.info/

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: